Portfolio : Tempahan Full Template By Syifa' Azhar

by - 19:40:00


Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak update lagi mengenai portfolio blog. Okay tanpa buang masa meh tengok kat bawah ni.

Tadaa, ni lah hasilnyaa. Okay salam blogwalking semua dan dan jom support kak syifa hihihi!

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

12 Comments

  1. aisyhah!!! cane nk buat read more tu hiihihihihi anyway, the blog superb cantiks <3

    ReplyDelete
  2. ramainya tempah dengan ecah untung untung.
    belanja lahh hihihi.

    scya teringin nak bukak order jugak tp tak berani T.T

    ReplyDelete
  3. Salam sekali tengok macam buka blog ecah je hehehe :) cantik!

    ReplyDelete
  4. shawal datang singgah sini.. :)

    jemput join GA Shawal ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  5. cantiknya design yg ni!! serious suka :)

    ReplyDelete
  6. Cantik & kemas your artwork :) Tapi dah terjatuh conta dekat template gini.

    ReplyDelete
  7. lawanya <3 jeles pulak tengok huhu (nak belog kaler papel jugak TT_TT)

    ReplyDelete
  8. salam singgah. cantik template :D

    ReplyDelete