Segmen Bersama Leya Yeolly

by - 18:50:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Harini aku nak join segmen yang dianjurkan oleh Leya Yeolly. Tertiba rasa tertarik dengan segmen yang dianjurkan oleh beliau. Nak tau tak apa yang menarik? Meh baca, ecah nak cita heheks!

Leya sebenarnya mencari 20 pemenang yang bertuah yang mana akan meletakkan link korang di blognya selama setahun! Weh lama kot setahun tu, jadi jom pakat pakat join untuk memeriahkan. Apa salahnya kita support each other kan. Happy Blogwalking! Tapiiii, ada hadiah istimewa tau.
Leya juga mencari 2 pemenang yang lain. Tau tak hadiah apa? Leya akan edit blog korang dengan menggunakan denim template! Pergh dapat percuma kan, mana tau korang langkah kanan kan, tak salah mencuba kan. Lagi lagi semua design cik leya buat ni cantik, tengok blog dia pon menawan weyh, tak tipu. Nakpi kedunia magical dia, sila klik banner di atas ;D

Ecah tag dua orang yang bertuah iaitu :-
Jadi, jom semua join. Mana tau rezeki kan. Heheheh! Goodluck leya! Happy Blogwalking hewhew!:D
Lots of love ecahh, 

You May Also Like

7 Comments

  1. selamat bersegmen! nak join gak ah hihi

    ReplyDelete
  2. ecah, ecah lupa tag orang. hihihih

    ReplyDelete
  3. nice segment.. XD Good luck..

    Misaki suka yg letak link blogist :D template je tak sanggup nak tukar XD

    Good luck wuhuuu :D

    ReplyDelete
  4. Balas kunjungan sat..hehe
    Good Luck dear..
    :)

    ReplyDelete
  5. Kliklikkk..

    Salam Singgah :)

    Dari Segmen sama ni.. Salah ukhuwwah yaa :)

    Jemput singgah ya new sahabat :)
    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking ke mari ecah~ :D

    http://aienienka.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete