Portfolio : Tempahan Full Template Black Star

by - 21:25:00



Assalamualaikum dan selamat malam,

Minggu lepas ada dapat email dari kak Athirah Rodzi mengenai blog. Alhamdulilah tadi beliau dah reply email dan aku dan dia berbincang di whatsapp dan sekarang dah siap semua nya ^_^ Alhamdulilah, beliau suka dan saya lagi suka. Hihiik.


tadaaaaa! Ni laa design untuk kali ni>.< Jom semua kita bantu dia untuk berkarya di dunio blog. Hohoh! Eh jangan lupa, ni pulak watermark nya.


Bintang bintang bergelipan gitu >.< Okey okey dah jangan merepek ecah, jadi sesiapa nak tempah atau bertanya blog boleh la pm di wechat ataupun email ataupun facebook. Jom gais jom jom ^_^

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

10 Comments

  1. cantik ^^ suka kombinasi warna tu

    ReplyDelete
  2. rasa macam nak tempah tapi gaji belum masuk. hihihih

    ReplyDelete
  3. Wah pandai adik edit blog...comel je

    ReplyDelete
  4. lawa, style. sesuailah dgn nama blackstar. superb2

    ReplyDelete
  5. Lawanya ;)
    Helo hi aisyah. Salam perkenalan dari PG ya :)

    ReplyDelete
  6. cantiknyaa ecah design :D admire sgt ni. hehe

    ReplyDelete
  7. terorla ecah edit template blog. comel gile!
    nanti bolehla Ana nak tempah ape2 kat Ecahh hehe

    ReplyDelete