Pengikut di blog semakin berkurang??

by - 16:02:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Agak terkejut bila follower blog semakin berkurang. Seriusly, adakah penyakit yang seperti dulu tu telah menyerang semula atau reader yang unfollow? Aku mintak maaf, kalau output yang aku sampaikan ni ada yang tak suka, tak berfaedah dan sebagainya.

Seriusly aku terkejut dan mungkin kah blog aku sorang je kena? Aku perasan bila buat pencarian mega bloglist tu menyebabkan traffic blog semakin meningkat dan ramai rakan blogger yang baru aku kenal, dan tertiba follower kian merosot. Aku hampir hilang sebanyak 50 follower.

What happen with my blog T_T awak semua macam mana, atau blog aku yang bermasalah. *Sedih, membawa diri yang lara* hahaha! Mungkin juga sistem ada masalah, dan sistem juga membuang blogger yang dah tak aktif kan. Think positif. Eh, mana mana korang pulak? 

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

14 Comments

  1. ingatkan sy sorang je kena...pagi tadi elok je jumlah dah cecah 380, petang ni...dah tggl 373...apa puncanya ek?

    ReplyDelete
  2. @Nor Adzwaty Rokkafella Baru tasat je dia turun. Cepat gila rasa. Ecah pon taktau sebab apa, mungkin sistem bermasalah..Blogspot kan..

    ReplyDelete
  3. salam ! ecah jangan sedih sedih may be system kot ! :)
    yg peting akak tak unfollow

    ReplyDelete
  4. @The KehalusanKelembutan Ecah tak kisah sgt kak. Tapi tertiba kalini rasa mendalam gila rasa sistem ni buat hahaha. Mungkin second time keno kot hihik. Wiwiwiiwi.

    ReplyDelete
  5. Followers saya 6 je hehe ^^;

    ReplyDelete
  6. saya punya pun brkurang 11 orang hilang

    ReplyDelete
  7. Akak pun sama ecah...hihihihi..tak apalah...mungkin ada hikmahnya...amin..

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak tengok ruangan followers tu. Tak tau makin bertambah ke berkurang. Haha.

    ReplyDelete
  9. akak puny kurang satu..tak sampai seminit je..dah hilang..hairan gak.tapi malas nak fikir ..biar je

    ReplyDelete
  10. Ingatkan Bihaa sorang je yang kena.. Pagi tadi pulak kurang, terkejut Beeha..

    ReplyDelete
  11. Google tgh buang org yg follow tanpaa akaun Google ^^ boleg check dkg blogger buzz

    ReplyDelete
  12. sama jugak ! mungkin hilang sebab follower deactive blog kut. best blog akak. kemas ^_^

    ReplyDelete
  13. Same juga. .berkurang dengan mendadak. .

    ReplyDelete
  14. Dengar cerita sbb Google nak clear kan 'ghost' profiles tp tak tahu lah.

    ReplyDelete