Pemenang Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais

by - 09:54:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Harini dah 31 Jan 2016 maka aku akan update kan pemenang yang menang pencarian mega bloglist yang dianjurkan oleh aku. Blog blog pemenang akan diletakkan selama sebulan, dan keberangkalian selama ecah nak. Okay tanpa buang masa, jom check link blog ada di bawah, mana tau pemenang antara dua puluh orang ni milik anda :- 
Alhamdulilah, inilah merupakan pemenang yang dicari oleh encik random.orang! Tahniah korang. Salam Blogwalking semua >.<

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

27 Comments

  1. Alhamdulillah ecah ada jugak link akak kat bawah tu terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. singgah pagi ~ http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. eh, eh baru perasan ada nama blog kitalah...hihihi thanks aisyah and tahniah utk semua yg menang juga..
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excited nampak blog sofie tersenarai. Tahniah ^^

      Delete
  4. Pemenang no.2 datang menjengah ke sini ^_^
    Suka suka suka. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. KENAPA QILA TAK MENANG!?!?!?!?!?!?!!
    Hikhik saje ngade. wah wah tung la sape menang tu huii masuk bloglist aisyhah kut :p

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah kepada semua yang tersenarai ya....

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, omg i got excited after knew! haha xpernha mennag weh thanks ecah

    ReplyDelete
  8. Alahmdulillah.....wahhh ada tuahnya disini ye....tq dan tahniah semua....jom bw jom ;-)

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua! <-- Muka memang takde luck hahaha

    ReplyDelete
  10. haha kali ni aku xda luck! xpe. Tahniah to all 20 lucky blogger! tunggu nanti aku terjah XD Thanks to ecah juga! ^^

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Tk sangka plk blh trpilih.

    ReplyDelete
  12. tak sempat join ! T.T
    SEDIH. huaaa.
    btw, tahniahh kpd pemenang & kpd kak ecah sbb berjaya buat contest ni ^^

    ReplyDelete
  13. Huaaa takde dalam list. Hahaa apa apa pun tahniah kepada pemenang! :D

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..terpilih gak ^_^ thankyou <3

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang...
    xde rezeki saya pada GA kali ni...

    ReplyDelete