Free Gift Watermark, Banner untuk.....

by - 22:07:00



Assalamualaikum dan selamat malam,

Malam ni aku terlebih rajin dan aku buat keputusan untuk hadiahkan leya banner yang merangkap watermark. Boleh guna dedua. Eh siapa leya? Meh terjah tengok wiwiwiwi.

|
|
|
|
|
|
|
v


I dont know why aku rasa nak bagi dia hadiah. Hihihihi. Mungkin lepasni aku buat lagi untuk blogger lain. Macam mana nak dapat? Tawan laa hati aku macam mana leya tawan hati aku. Kekekeke! Nantikan kot kot korang lak dapat kan. Jom terjah!! 

BANNER 
http://i.imgur.com/Nj0ZpgW.png

WATERMARK
http://i.imgur.com/0W2cTly.png

Watermark dengan banner ni boleh ja nak guna untuk design yang sama macam blog aku juga. Senang, mudah dan simple kan. Okay ecah harap leya suka naa hadiah kejutan ni hehehe. Goodnight semua >.< Maaf tau design tak seberapa. Hehehehhe!

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

8 Comments

  1. Waaaaahhhh bestnyaaaaa ^^ andailah saya pun dapat jugak ^.~~

    ReplyDelete
  2. Kak Ecah, lawa laaa u buat.. Huhuuu, I want too. Hikhokk..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, echa kenapa baik sangat ni. Terharu sungguh. Leya menawankan? Hihihii thanks a lot ecah. trimas sesangat

    ReplyDelete
  4. tahniah leya...hihihi..
    ecah..seperti biasa hasil kreativiti awak cantik..hadiah template ecah tu akak simpan...meaningful kot..

    ReplyDelete
  5. waa, best2.. cantik ^^. tahniah leya :)

    ReplyDelete
  6. bestny kalau dapat gak bertuah badan hihihi....

    ReplyDelete
  7. Salam ecah :)

    Alhamdulillah rezeki leya! , dua dua blogger ni akak suka dua dua berkat :)

    ReplyDelete