Free Gift Header untuk.......

by - 20:40:00


Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak bagi lagi hadiah percuma lagi. Semalam dapat dekat leya, banner manakala malam ni ada blogger dapat header. Hehehe. Nak tau siapa? Meh terjah meh. 

|
|
|
|
|
|
|
V

Malam ni ecah hadiah kan untuk kak nad yee. Harap suka lah design header ni yang ecah bagi. Hehehe. Ecah buat warna gold, sebab ada baca entry akak suka warna gold. Tadaaa, ni header untuk kak nad ^_^
Maka itulah design header untuk kali ni. Hehehe! Eh eh, esok lusa macam nak buat lagi, tapi tengok keadaan. Tadaaaaaaaaaaaaaa sapa yang bertuah yeee lepasni. Hehehhehe! Happy blogwalking gaiss!

Lots of love ecahh,  

You May Also Like

9 Comments

  1. Dapat hadiah semperna guna template baru ^^ tahniah nad . Sesuai dengan tema blog ^^

    ReplyDelete
  2. Ecahhh!!! Ya Allah terharu gilaaaa! Kak Nad rasa nak nangis dah ni huhuhu. Kenapa baik + rajin + sweet sangat ni? Uwaaaaa. Kak Nad dah pakai dah header tu and dah edit entry dikit untuk Ecah hihi. Thank you so much tauuu muah muah! :*

    ReplyDelete
  3. Salam ecah ! Waduh waduh . baiknya ecah.. Moga murah rezeki tau.

    ReplyDelete
  4. pergh!!! best giler nad dapat header dari aisyah yang baik hati nih....jelesnya!!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah rezeki nad tu...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. cantiknya bestnya kalau dapat masa besday ni hihihi 2 hari lagi hahhahahahah

    ReplyDelete
  7. Wah bestnyaaa. Seandainya Syilah pun dapat hadiah istimewa ni :D

    ReplyDelete