Percubaan Kali pertama.

by - 23:36:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Sejuk!Sejuk!Malam ni Hujan!Rasa nak study.Rasa sahaja.Bila dah pegang lappy kesayangan hal dunia turut aku lupai!Bila tangan mengodek scroll di timeline twitter,facebook,wusha blog reader.Tiba tiba.........Terdetik di hati nak buat bookmark!What?Apa itu bookmark?Ahaaaaaaaaaaa.Yang korang salu selitkan bila baca novel.Agaknya buku sekolah ade ke? Kehkehkeh =p

Okays,percubaan pertama mesti agak kekok nak buat.Saiz pun cari dekat incik googlee.Tema bookmark kali ni ala ala dilema virus cinta!Ceh.Saje je.Otak dah beku so babak cinta yang berlega di dalam kepala!:P Wuuut wuttt.


Simple rite?Apa pendapat korang?Kalau saya buat segmen nak je selit kat hadiah.Tapi tu lah nak post lah susah sikit.Kalau sesiapa beminat untuk menempah boleh eh kita bincang.Tapinya saya design awak je print out yoy.Sebab saya tak guna paper yang keras.A4 boleh laaa.Tapi kalau dapat sambutan nak buat guna kertas gambar!Krik krik *goodnite*Salamun Alaik..

Lots of love ecahh.

You May Also Like

6 Comments

  1. comel blog.. simple dan sedap mata memandang walaupun saia tak suek pink.. ngee.. :P

    ReplyDelete
  2. @Hathirah hihihh.Mana ada comel pun. biasa jelah awak:)

    ReplyDelete
  3. aduuuu .. why ? why so chomel ? huhuuuu . haha . pandai dia buat .... jelous okayy >.<

    ReplyDelete