Design Bookmark!

by - 00:44:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Saat kita nak melepaskan seseorang ingat lah ia bukan senang apa yang kita bayangkan.Kehidupan tak semudah apa yang kita bayangkan.Namun tak sesukar yang kita bayangkan =p

Haipppp.Jam di dinding menunjukkan pukul 12.38 pagi.Yeh masih muda lagi waktu!So memang ketagih nak buat bookmark!Yehuuuuu.So buat bookmark untuk dua blogger.Kak Lyeen dan Kak Aisyah Humaira'

Wuuut.Nak tengok design? :P Scroll bawah tau :P 

 http://i.imgur.com/xlJJogp.png    dan   http://i.imgur.com/1sa1y6k.png
Hikhik. Bookmark ni cuma design yang Aisyhah try buat.Kalau kak Lyeen dan kak aisyhah suka amik je lah ek :p Kalau tak suka takpe.Muahahahha! XD 

Tempahan?Yang pasti harga tidak  MELEBIHI DARIPADA RM3! TERMA DAN SYARAT! *

Lots of love ecahh.

You May Also Like

20 Comments

  1. eh..eh...wah..comel..comel..suka..suka..:) cantiknya..cute...thanks awk..sweetnya awk..terima kasih..<3

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaaaaa book mark tooo :D

    ReplyDelete
  3. boleh lah saya dah tempah nie :D

    ReplyDelete
  4. @aisyah humaira' Cantik sebab ada akak dengan husband:P bhahah xD

    ReplyDelete