Aduan aduan untuk semua.

by - 19:02:00


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Aduan rakyat. Aduan kepada semua reader. Sadis gila harini bila Aisyhah online. Krik krik. Rancangan nak buat tutorial yang direquest oleh blogger. Tapi hampehh............Baca cerita selanjutnya..........................

Haaaa. Awak semua nampak tak tu? Tertiba naik macam tu bila buka layout. I dont know. Huwarhhhh. Nak loading amik codding pun tak bolehhh. Sadisss. Terbatal niat nak buat tutorial yang orang request. Krik krik.

Btw, sapa yang tau sebab apa? Ataupun masalah makenikal yang menyebabkan semua blogger sama jeh? Ataupun akaun saya mengalami masalah peribadi. Hishhhhhhhhhh... Mohon korang tolong saya T.T

Mood sedih gilaaa. Kepadaa sapa yang request tu maaf lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Mesti ada hikmah sebalik semua ni. Sabaqqqq Aisyhah sabaqqqqqqqqq............

Lots of love ecahh,

You May Also Like

17 Comments

  1. Frust menongeng lah jwbnya kikikiki :'D ....

    ReplyDelete
  2. Saya punya pon sama. Dah di upgrade.. :( nak edit blog pon tak jadi sebab tak jumpa coding dia.. :(

    ReplyDelete
  3. @ieka farhana semestinya kakak oiii. tahu tak sebab ape? :[

    ReplyDelete
  4. @Anis Shahira Saya ada tukar guna google plus tu. Haa tak tau jadi cemni. Alaaaa aaaa. Upgrade apa awak? :'( bukan tak jumpa codding. bila buka dekat template tekan edit html dia kuar mcm kat gambor tu :'(( lama tunggu loading tapi tetap same :((

    ReplyDelete
  5. Saya punya blog pun :( now kalau nakedit apa-apa dah tak boleh :( Sedih !

    ReplyDelete
  6. Dear, problem kita sama :(

    ReplyDelete
  7. a'a dia punya edit html dah jadi lain. susah gilos nak edit apa-apa. tak faham coding dia. benci bila jadi cenggini. apa pon susah nak dibuat. jom serang blogger! :'(

    ReplyDelete
  8. kite punye pon sama , nak tukar background pon dah taktahu mcm mne :(

    ReplyDelete
  9. dear awak semuaaa.. semua org tak boleh? are you serius? Haaaaaaaaa cemna nak edit segale bagai ni? :(

    ReplyDelete
  10. Ikut tuto ayin. Buat masa sekarang tak boleh buka blog lagi sebab tgh edit. tunggu esok kay?
    http://ayinaziz.blogspot.com/2013/04/tuto-edit-html-baru.html

    ReplyDelete
  11. sy pun tau tahu kenapa jadi gitu. nak edit just click bentuk tiga segi tepi tu ^^

    ReplyDelete
  12. Blogger baru upgrade . Huhu

    ReplyDelete
  13. la ye ke?? akak baru bukak ni.. nanti nak try tengok.. :)

    ReplyDelete
  14. okey semue nye macamtu takde yang tak berubah,,saye akan terang kan,,mungkin boleh membantu,,awk cek yang ade number kat tepi tu lepastu ade anak panah hitam kecik tu,,awk kli disitu la berada kode yang kita selalu cari,,ni saye tahu pown ade somebody yang sudi menolong hihi,,,
    http://happysweetdream.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. edit apa ye,,awak tekn dropdown lpstu akn ada tulisan biru untuk coding template awak

    ReplyDelete
  16. Edit html dah berubah.. tu dia tengah loading. kalau line internet laju. okay je

    ReplyDelete