Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

by - 10:50:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

\^_^/ Assalamualaikum! Aisyhah join contest dari NABILA MEDAN!! Seorang blogger yang famous dan hebat. Contest yang dianjurkan pun menarik! Nabila,goodluck untuk spm nanti! Jangan lupa fighting sesama! Lepas SPM nanti insyaAllah kalau ada rezeki nak sangat buat contest or segmen dengan Nabila:')
Rugi kalau tak join! Hadiah pun menarik! Cara pemilihan pun menarik. Nak tahu hadiah apa? Jom ke [SINI] Okay, header yang saya pilih untuk contest ni ialah :-
http://i.imgur.com/B6dZTd3.png

Btw,ni header baru:)

http://i.imgur.com/jafvjyc.png


By the way,saya dah follow,klik,like semua yang dikehendaki. Hope,menang lah salah satu hadiahh!:P 

Lots of love Ecahh,

You May Also Like

6 Comments

  1. Ecahhhhhhhhhhhhhh!So long maa kita tak contact. Miss youu! Nice blog. Jelosssss so much with yours:( Rindu awak sayang:P

    ReplyDelete
  2. Good Luck!My lee min ho Wa k..haha.. >_<

    ReplyDelete
  3. Hai. Terima kasih sebab sudi join! Nabila sudah update senarai peserta. Sila semak link dan jemput blogwalking ke blog peserta lain! Btw, Goodluck!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/senarai-senarai-header-paling-sempoi.html

    ReplyDelete
  4. bw dari segmen good luck yunk..

    http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. Blogwaking here! ^_^ Good Luck!

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. jaa datang dari segmen yang sama jugak...hihihihi...

    http://www.jaakechik.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

    btw gud luck for you dear!!

    ReplyDelete