Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

by - 01:20:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Harini Aisyhah teringin nak join segmen Kak Aisyah Hummaira'. Walaupun last minit baru nak join kan tapi masih ada masa kan? Hehe. Jom terjah blog kak AisyahHumaira'


*Klik banner untuk join *

Wah teringat header ni. Dah lama Ecah buatkan untuk akak haritu. Tapi akak masih guna walaupun design blog dah berubah. Terharu sebenarnya. Bukan senang blogger famos akan guna benda kita buat kan?:)

Kak Niera memang baik. Comel je dia. Semoga terus berjaya dalam alam blogging. Teruskan perjuangan anda:)

Anda beminat? Jom sesama kita gempakkan segmen ini. Antara hadiahnya :-


  • Topup RM30 [ Top Raferral ]
  • Riview Blog + Bloglist setahun [Penerjah Paling banyak ]
  • Bloglist setahun [ Peserta Betuah ]
  • Hadiah Mesteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir ]
  • Hadiah akan bertambah jika lebih 200 peserta.
Kata orang tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu. Marilah kita join sesama. Kalau ada rezeki kita menang kan? In Shaa Allah.

Lots of love Ecahh

You May Also Like

23 Comments

  1. wieya terjumpa segmen ni pun dari blog awak . hihi . saje join . jugak http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  2. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  3. semoga tuah menjadi milik ecah ok.. :)

    ReplyDelete
  4. SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

    terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  6. Hai. Eiqa datang terjah dari segmen yang sama http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html :)

    ReplyDelete
  7. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete

  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow blog ni b4, so no BW ,& Komen entry awak ni :) Jom ke blog utk komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, salam terjah, salam perkenalan , ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

    ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  12. done follow #1395

    *blog awa syomel la <3

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  13. Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

    Singgah sini dari segmen blog yang sama

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. Lyeen dtg dr segmen yg sama..hoyehhh.!
    Salam perkenalan dan salam dunia cupcakes..

    Percayalah bahawa kemanisan hidup akan dtg bila kita percaya pada kemanisan cupcakes..sehh..:)

    ---> http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  17. being here even dah terlambat.. xda internet kat kg.. hehe

    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen sama. sorry lambat bw. blog xleh buka.

    http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan..done follow sini

    ReplyDelete