Exchange Banner?

by - 00:42:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum. Lama dah aku menghilangkan diri. Walaupun malam semakin tua aku tetap memujuk mata ini untuk terus mengupdate blog yang kian lama kian bersawang. Siapa yang kisah kan nya? 

Harini Aisyhah siapkan satu blog. Satu blog demi satu blog. Alhamdulilah. Siap jugak Aisyhah buat harini. Mohon maaf kepada yang menempah dan saya terpaksa menolaknya. Saya kesuntukkan masa untuk online sekarang. Kerja sekolah yang bertimbun bagaikan gunung itu terpaksa saya tarah seorang diri untuk menghabiskan. Takpa kan untuk berjaya? Apa salahnya kita berkorban dalam sebelas bulan saja {11}? #takeanote #sedarkandirisendiri 

Dah lama niat di dada untuk menukar banner. Banner dulu hanya untuk testing saja. Well, budak baru berjinak untuk membuat banner! So jom exchange banner? Leave your comment ok? :D Thanks. #short entry
Photobucket

Apakah pendapat korang tentang banner baru ni? >.< Setiap orang ada pendapat masing masing kan? :]
Tunggu saya sampai saya online. Nanti Aisyhah balas exchange korangg!                               Thanks btw:) Salamun Alaik..

You May Also Like

11 Comments

  1. bagus dik . homework kena utamakan dulu kan ? blogging ni sampingan je . well , study leklok ! ;D

    ReplyDelete
  2. banner baru yang cantik ! :D

    ReplyDelete
  3. cumill..lg2 la pink colour tu..soft je..

    ReplyDelete
  4. Dah letak! http://itsnanastory.blogspot.com/p/blog-page_780.html :D

    ReplyDelete
  5. Done letak banner Ecah! http://acha-asha-official.blogspot.com/p/exchange-banner_5.html

    ReplyDelete
  6. aien dh tukr banner lama anda.
    Hehehe..come tertatik deaboom..Suke tngk banner tuh.. :D

    ReplyDelete
  7. Done exchange. Dont forget to put mine :D

    ReplyDelete