Riview Blog Azwar Syuhada

by - 14:46:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Tengah hari kelmarin agak agak masa aku nak log out facebook nak pergi kenduri. Aku dapat chat dari akak yang comel ni. Siapa tak kenal. Seorang remaja yang pandai berkata kata melalui penulisan nya. Semua yang terbuku di blog nya hasil daripada karya sendiri. Kata kata yang penuh dengan gramatis nya. Kalau baca mesti akan rasa tenang dan best. Tak pecaya jom terjah beliau [SINI]

Ok. Kak Azwar ni antar macam ni " Ecah..Akak buat kesilapan besar" Aku masa tu yang nak log out pun terhenti disitu. Terus cancel dan terus membaca chat itu. Dia cakap lagi yang "akak terdelete akaun GOOGLE". Aku pun bagi harapan palsu dekat akak. Maafkan saya akak.  Setahu aku kalau kita delete blog boleh kembalikan balik. Kalau tak silap tu masa dashboard yang lama. Ni dah yang baru mesti takda. 

Hm....Aku balik je kenduri tu aku try tanya daripada group group blogger yang aku join. Semua cakap tak dan semua cakap takda harapan untuk sembuh. Pastu Akak bagitau dia ada mintak tolong daripada blogger lain..........Its okay :D

Okay. Sayangkan akak. Follower dah banyak. Takpe akak. Apa yang berlaku mesti ada hikmah nya. Kalau follower tu setia dengan akak apa jua masalah pun mereka akan cari kenapa blog akak dibuang. Jangan risau masa tu keikhlasan mereka akan nampak. Apabila kita susah siapa akan tolong? Siapa akan bersama kita bila kita senang? //mood merepek// Ok. Mungkin kenyang sangat dah ni.

Jom terjah [Azwar Syuhada's Blog]
Link blog tetap sama. Hanya tambah Angka 94 dibelakang link ^_^
Lots of love Ecahh,

You May Also Like

9 Comments