Freebies header.

by - 03:22:00

Assalamualaikum.

Selamat pagi semua. Alhamdulilah kita masih diberi peluang untuk hidup. Pagi ini sejuk dan awan bergerak agak perlahan. Angin bertiup sepoi sepoi bahasa dan cuaca agak redup.

Sekarang ni aku tak selalu update kan. Ha'ah lah aku sendiri tak tau nak update apa. Hmm. Cuti? I dont know. Memerap dekat rumah. Makan tidur online tengok tv itulah runtin harian ku. Ohsem jangan tiru aksi menarik dan menawan ini. Eh?:p

So semalam agak rajin aku pun mengodek godek photoshop. LOL :P so aku pun buat header yang simple. Haah. Aku tak pandai sgt nak cantumkan warna. Hmm pelik kan header tu? Nak tengok? Nah amik ni.

http://i.imgur.com/b4FI1.png (880x250)

http://i.imgur.com/caxJo.png (880x300)

http://i.imgur.com/0jH87.png (880x200)

800 X 300. Header tak bersambung:'P Amik lah kalau sudi ye :'D
http://i.imgur.com/zHl4n.gif (880x300)


Hihi. Apa pendapat korang tentang tu? Alaaa alaaa bagi pendapat lah. Semua org ada pendapat sendiri kan. Tak kisah baik ke buruk ke bagitau okay. Hihi. Thank you btw:P

Jika israel mampu menhujankan peluru mereka di bumi Gaza,tidakkah umat ISLAM mampu menghujankan DOA?? Kita tengok siapa lagi kuat.Jangan terleka dengan duniawi! Bangun! Sedarlah saudara saudara kita diserang oleh zionis!!
Lots of love ecahh, 

You May Also Like

11 Comments