Freebies Header :)

by - 16:31:00

Assalamualaikum pembuka bicara untuk kalian semua. Tiada duka yang abadi di dunia. Tiada sepi merantai mu selamanya. Malam kian berakhir. Hari kian berganti. Takdir hidup kan dijalani. Tangis dan tawa nyayian yang merdu. Namun ku percaya hati yang meyakini semua akan indah akhirnya :'D *Now playing opick-Tiada duka yang abadi*

Hai semuaa! Harini aku kembali dengan sekuntum bungaa! Yeayy! Takdak lah. Harini sekolah aku ada buat Majlis hari raya. Alhamdulilah semua berjalan dengan lancar. Ketika di sekolah riuh rendah dengan suasana untuk menyambut hari raya bersama sama. Pelbagai pakaian yang dipakai. Orang cakap banyak fesyen ye tak ye kan. Semua comel comel segak segak belaka xD

Okayy mesti ampa dah dapat rasakan suasanakan? Mesti ampa dah sambut kan? Macam tu jugak sekolah aku >.<

Next, sebenarnya aku nak bagi freebies header kat korang. Yeyy! Korang nak tak :D Memang header aku simple tapi takpelah kalau nak amik je lah ^^

Nota header : 800X300. Kalau korang nak amik boleh kopi pasta kan. korang boleh buka " open link in new tab". :)

http://i.imgur.com/GPNm7.png?1

http://i.imgur.com/vh4Kf.png?1

 http://i.imgur.com/FniV4.png?1
http://i.imgur.com/orwLg.png?1

http://i.imgur.com/N8qxv.png?1

http://i.imgur.com/fJarY.png?1

Hmm simple je kan aku buat? Kalau boleh comment lah dekat entry ni tentang entry saya buat ini. Maaf kalau silap bicara. Take care.

Lots of love ecahh,

You May Also Like

8 Comments